(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
KUŘECÍ POLÉVKA V THERMOMIXU
Potřebné ingredience
kuřecí ořez, kosti nebo a křídla, 200g polévkové zeleniny, 1 PL Podravky sůl
Postup přípravy
Do nádoby nalijte asi 1 a půl litru vody a nasypte Podravku. Do košíku vložte kosti sůl, případně (nové koření, pepř, bob.list)
Vařte 30-35 min. na stupeň Varoma, R1.
Po uvaření masa vyjměte košík, vsypte zeleninu a vařte 15 min. na 100°C,R1.
Kdo má TM31 použije zpětný chod.
Než se Vám uvaří zelenina, maso z kostí oberte a vhazujte zpět do nádoby otvorem ve víku.
Vařte 30-35 min. na stupeň Varoma, R1.
Po uvaření masa vyjměte košík, vsypte zeleninu a vařte 15 min. na 100°C,R1.
Kdo má TM31 použije zpětný chod.
Než se Vám uvaří zelenina, maso z kostí oberte a vhazujte zpět do nádoby otvorem ve víku.
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé